Лили Иванова онемя
Вечната Амбър не е очаквала да й  се

...
<br
>Лили Иванова онемя
<br
>Вечната Амбър не е очаквала да й  се
Коментари Харесай

Вечната Амбър онемя! Кой подари този уникат на Лили Иванова


Лили Иванова онемя

Вечната Амбър не е очаквала да й  се случи това знамение. Естрадната икона получи непредвиден подарък. Защото той й е поднесен от млад сътрудник музикант.

Всеки знае каква обич изпитва Софи Маринова към Лили Иванова. За нея гранд дамата на българската сцена е икона.Ромската перла постоянно е казвала, че се е учила от Лили и безпределно я почита. Тя даже я предложения на концерта си и постоянно, по разнообразни мотиви, й праща блага.

Но изненадата за Лили Иванова е голяма, тъй като не очакваше сходно знамение.



Тя получи ръчно направена дамска чанта, уникат. Бижуто е със документ на името на Лили Иванова. От вътрешната страна на чантата също е изписано името на певицата.

Уникатът е дело на занаятчия чужденец, който работи  у нас. Негови клиенти са мастити предприемачи,звезди от хайлайфа, силиконки, определени купувачи от страната и чужбина.

Аксесоарът е същински шедьовър, като за него е броена най-малко хилядарка.

Но Лили Иванова сама издаде името на индивида, който я подари с тази невероятна чанта. Певицата разгласява в нета лист на тези, изпратили й подарък за Коледа. Веднага след имената на президентската двойка се мъдри името на Явор Янакиев, прочут като рапъра Сто кила.

Авторът на униката призна за чантата, само че не и за името на купувача. А дарът в действителност е оценен по достолепие, сподели самата Лили Иванова.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР